AKCE MĚSÍCE: Termohrnek EQUA CUP se slevou 15 %. Akce platí do konce dubna.

Jarní únava? Zbavte se jí rychle - máme 3 účinné receptury

tired-7103575_1280

Světový den zdraví? Už od roku 1950 se slaví každý rok 7. dubna. Letošní téma? Moje zdraví, moje právo. My si Světový den zdraví připomínáme článkem o zdraví podporujících nápojích, které se od loňského jara, kdy jsme do nabídky přidali první z nich, staly nedílnou součástí produktů rodiny EQUA. 

 A všechny jsou v žebříčcích bestsellerů na nejvyšších příčkách. A to nejen na našem e-shopu. Úspěšně se prodávají v obchodech našich partnerů. Dodáváme je do posiloven a fitness center. Formu a regeneraci si s nimi vylepšují mnozí výkonnostní i vrcholoví sportovci. 

 Proč nápoje připomínáme právě v souvislosti se Světovým dnem zdraví? Důvodem je nejen to, že pomáhají přirozenou cestou podpořit zdraví, ale  i načasování tohoto svátku - začátek dubna, to je totiž i čas, kdy vrcholí jarní únava, projevující se celkovou únavou, nedostatkem energie, sníženou motivací, podrážděností či malátností. A EQUA nápoje dokážou s jarní únavou zatočit. 

 Výsledky poznáte už při několikadenním pravidelném používání. Inspirujte se našimi zkušenostmi - všechny nápoje, které zařazujeme do prodeje, testujeme vždy i na sobě. Tady je naše zkušenost s jejich pomocí při zvládání (nejen) jarní únavy. 

 

RECHARGE TONIC. PRVNÍ NÁPOJ V NABÍDCE VRÁTÍ PO ZIMĚ ENERGII A VITALITU

Jde na to jednoduchým, přitom mimořádně účinným způsobem. Vyvážený obsah elektrolytů, hořčíku a antioxidantů ručí za rychlou rehydrataci (třeba v případě prvních jarních výšlapů do přírody). A rehydratace je základem dobré regenerace po každé zátěži. My v EQUA už jsme si zvykli nosit všude minimálně dva pytlíčky s sebou jako první pomoc při únavě a vyčerpání. RECHARGE TONIC nikdy nenechal nikoho z nás na holičkách. Máme ho ve třech příchutích - borůvku, zelený čaj a klasiku s citronem.

 

 MATCHA PICK ME UP. PRO LEPŠÍ KONDICI A IMUNITU

Jarní únava, to je i “únava imunity” po dlouhé zimě a nedostatek energie. MATCHA v našem podání znamená, že spolehlivě nahradíte mnoho potravinových doplňků, které možná dnes používáte. Místo tří, pěti nebo deseti tobolek vám teď bude pro srovnatelný účinek stačit jeden jediný šálek. Tom v recenzi na e-shopu dává pět hvězdiček z pěti a píše: Skvělá chuť. Nejlepší Matcha co jsem měl… Příprava je přitom rychlá a snadná, stačí smíchat 1 lžičku (10 g) prášku, smíchat s 200 ml vody, můžete přidat i napěněné mléko a dopřát si originální matcha latte. Bez kofeinu, ale s velmi podobnými účinky.

 

 YOUTH BOOSTER. I POKOŽKA TRPÍ JARNÍ ÚNAVOU

YOUTH BOOSTER je mezi nápoji naší velkou novinkou pro jaro 2024 - a troufáme si tvrdit, že novinkou, která vrací po zimě do normálu pokožku a zbavuje vrásek. Jeho základní složkou je kolagen I. typu (beauty kolagen), který je jedním z nejoblíbenějších přírodních produktů proti vráskám a stárnutí pokožky. Komplex účinných anti-age složek působí blahodárně i na vlasy a nehty. Neslibuje zázraky, ale působí dlouhodobě a i díky tomu, že se podává (na rozdíl od krémů a tablet) v tekuté formě - jeho hydratující účinek je tak ještě umocněn.