AKCE - DEN ZEMĚ: Od 22.4. do 26.4. všechny produkty v barvách naší planety (modrá a zelená) se slevou 15 %.

5 tipů, jak si letos advent užít v pohodě

Běhání, shánění, hořící termíny v práci... Taky máš advent spojený se spěchem a stresem?


Běhání, shánění, hořící termíny v práci... Taky máš advent spojený se spěchem a stresem? Pojďme na to letos jinak. Existuje totiž spousta drobností, které nám mohou advent příjemně zpomalit. A navíc je máme všichni po ruce. Takže žádné výmluvy a pojď si užít advent 2019 o něco příjemněji. Přinášíme ti 5 tipů, které můžeš vyzkoušet ještě dnes.

Vykašli se na dokonalost.

Upřímně, kromě tebe nikoho tvůj neuklizený byt nebo neumytá okna netrápí. Ani kamarády!  Mají nejspíš úplně jiné starosti, než ti kontrolovat prach v předsíni. Chtějí s tebou někam vyrazit nebo si v klidu popovídat. Zkus pečlivě zvážit, bez kterých uklizených částí bytu se OPRAVDU tvůj Štědrý den neobejde a co naopak do ledna počká.


5-tipu-advent2

Neodkládej dárky na poslední chvíli.

Spousta lidí si z nich dělá strašáka a čím víc se blíží Vánoce, tím víc jsou při pomyšlení na dárky ve stresu. Ale dárky za to fakt nemůžou! Zkus mít letos už začátkem prosince všechno pokupě a uvidíš, kolik času a energie ti zbyde na sváteční těšení.

Labeloo tip: objednej ještě dneska svým přátelům i rodině praktický a zároveň krásný dárek na Labeloo. Ekologické lahve, termosky nebo termohrnky a máš vystaráno. Každému s jiným vychytaným designem.


Pohybem ke zdraví.

Večírky. Ochutnávky rohlíčků od kolegů. Blížící se vánoční hostiny. Zkrátka čím dřív si připustíš, že bez pohybu bys nemusel v lednu dopnout džíny, tím líp.  Vánoční úklid sice taky spaluje kalorie, my v Labeloo jsme ale spíš pro výlet do přírody nebo vycházku na vánoční trhy. Pojď s námi do výzvy a zkus až do Vánoc ujít aspoň jednu stanici autobusu pěšky denně navíc nebo obout běžecké boty a udělat si malé kolečko kolem ulice. I to těsto na rohlíčky pak bude chutnat mnohem líp!


5-tipu-advent3

Dopřej si den v posteli.

To je ten nejlepší způsob, jak si ověřit, že práce ani úklid nemají nohy. Zapomeň alespoň na moment na všechen ten stres, uveleb se v teple domova, pusť si oblíbený film a užívej si ten luxusní pocit, že máš jediný úkol: těšit se na Vánoce.


Sejdi se s někým, na koho jsi přes rok neměl čas.

Znáš tu situaci? Jedna odložená schůzka kvůli práci, další kvůli rodině... A za čas zjistíme, že jsme někoho blízkého neviděli pár měsíců. Naplánuj si jeden večer na setkání s někým, koho jsi dlouho „odkládala“. Možná, že to nakonec bude jeden z tvých nejlepších momentů celého adventu.