AKCE MĚSÍCE: Pečlivě sestavené DUO sady pro zamilované páry speciálně pro měsíc lásky s 15% slevou. Akce platí do konce května.

Dva tipy, jak si užít dokonalé EQUA léto

Výlety za poznáním, dovolená u moře, lenošení u vody. To všechno je léto. S EQUA si letní pohodu užijete na 100 % - svoje oblíbené nápoje, horké i studené, si s námi totiž vezmete kamkoliv chcete. Na rozpálenou pláž, vysoko do hor, ale i do práce... pokud do ní právě musíte. Jaké jsou naše EQUA tipy na prázdniny?

Termohrnky na ledové i horké nápoje

equa-cup-066Víte, že léto prý vzniklo proto, abychom mohli pít ledovou kávu? A víte také, že oblíbenou ledovou kávu si můžete vzít kamkoli s sebou? Dejte svoje ledové espresso, ice latté nebo třeba smetanové frappé do termohrnku EQUA a kávové osvěžení vám vydrží ledové až 4 hodiny. Necháte si raději ledovou kávu připravit v kavárně? Žádný problém, termohrnek se bez problémů vejde pod výtok všech běžných pákových kávovarů. Mimochodem, připravujete si kávu sami? Vyzkoušejte kávové speciality z našeho e-shopu Goat Story

Stejně dobře jako chladí, termohrnky udrží i teplo. Horká káva na cestu do práce nebo do auta vydrží opět až 4 hodiny.

Kompletní nabídka termohrnků EQUA

Lahve na outdoorové aktivity

equa-timeless-steel-1000ml-8Řada TIMELESS, to jsou nejlehčí a nejodolnější lahve z nerezu na vodu a další nápoje. Vydrží opravdu téměř vše a jejich otvor pro pití má ideální velikost pro použití kostek ledu v běžné velikosti. Lahve mají jednostěnný plášť, 100% těsnící víčko a jsou tak jednoduché, že na nich není prakticky co rozbít. I když vám láhev náhodou vypadne z ruky třeba při treku na horách na kameny, vydrží bez újmy. To máme sami už mnohokrát vyzkoušeno.

Kompletní nabídka kolekce TIMELESS