AKCE MĚSÍCE: Pečlivě sestavené DUO sady pro zamilované páry speciálně pro měsíc lásky s 15% slevou. Akce platí do konce května.

EQUA Cup nebo jednorázový kelímek? Vítězem se stává...

Také ráno nestíháte s přípravou kávy na cestu do práce nebo do školy? Nechte si kávu natočit do vlastního hrnku někde venku. Možností je především ve městech dost a dost. Kávu si snadno vyberete v kávovém automatu nebo si ji necháte do vlastního připravit v kavárně (prakticky v každé dobré kavárně vám vyjdou vstříc).

Zkusíte to jednou a už nebudete chtít přestat - už pro ten pocit, že se vezete se na vlně ekologicky šetrného přístupu k životu a naší planetě. Tu máme jen jednu, a pokud ji zaneřádíme kelímky na jedno použití, bude pozdě hledat nějaké schůdné řešení.

Jednoduché a schůdné řešení existuje přitom už dneska a už jsme ho zmínili v prvním odstavci - natočte si kávu do vlastního hrnku. V některých kávových řetězcích dostanete dokonce při přípravě oblíbené kávy do vašeho vlastního hrnku slevu. Například Starbucks nabízí při použití vlastního hrnku slevu 10 % na nápoj.

Automaty, do kterých si do vlastního hrnku natočíte espresso, cappuccino, café latté nebo další oblíbené kávové speciality, najdete prakticky v každé prodejně Lidl. A nás moc těší, že naše termohrnky EQUA Cup, které mají na výšku 15 cm, se do jejich vydávacího otvoru s přehledem vejdou. Stejně jako do naprosté většiny ostatních automatů na kávu. Mimochodem, věděli jste, že každý rok se vyhodí víc než 500 miliard jednorázových kelímků?

Každý EQUA CUP přináší milovníkům "kávy na cestách" mnohem víc pohodlí a požitku než sebelepší jednorázový kelímek.  Termohrnky EQUA Cup udrží kávu z automatu nebo kavárny až 4 hodiny horkou, jsou z nerezu, takže prakticky nerozbitné, vnitřní povrch je z keramiky, která věrně zachová všechny chuťové nuance kávy, jsou i 100% těsné a nepálí v ruce.

To vše jsou výhody, které vám žádný jednorázový kelímek na kávu nedá. Ještě jeden benefit zmíníme - termohrnky EQUA Cup jsou na rozdíl od jednorázových kelímků designově povedené. A dodejme to nejdůležitěší - jsou opakovatelně použitelné. A do konce dubna všechny levnější o 15 %.

Který si se slevou 15 % vyberete vy?