AKCE - DEN ZEMĚ: Od 22.4. do 26.4. všechny produkty v barvách naší planety (modrá a zelená) se slevou 15 %.

5 kroků, jak vybrat nejlepší termohrnek na kávu

V minulém článku jsme si společně ukázali, že s termohrnky EQUA jsou podzimní cesty do práce a do školy mnohem příjemnější než bez nich. Dneska je vydáme trochu dál - dozvíte se, jak vybrat nejlepší termohrnek na kávu… a proč je to právě ten náš. 

Krok první: Správně zvolený materiál je základ

Plast, keramika, sklo a nerezová ocel. Z těchto materiálů se termohrnky vyrábějí nejčastěji. Zvolte nerez. Nerezové hrnky jsou prakticky nerozbitné, mají nejlepší izolační vlastnosti. Například náš nerezový EQUA termohrnek udrží nápoj horký az 4 hodin, navíc má vnitřní keramický povlak pro lepší chuť. Na jednom výrobku jsme využili dva nejoblíbenější materiály pro výrobu termohrnků.

Krok druhý: Zaměřte se na ergonomii a těsnost

To nejhorší, co se vám může při používání termohrnku stát, je to, že se opaříte horkou kávou, protože z něj nejde dost dobře pít třeba za jízdy autem nebo v MHD. Stát se může i to, že se kávy nenapijete vůbec, protože termohrnek špatně těsní a káva se vám rozlila kabelce nebo pracovní aktovce. 

EQUA termohrnek těsní na 100 %. I jeho ergonomie je 100% vyladěná - kovové poutko výborně padne do ruky, tvar hrnku je přesně přizpůsoben lidské dlani. Otvor na pití? Stačí odšroubovat víčko a můžete se napít z kterékoliv strany - stejně jako u běžného hrnku na kávu. Samozřejmostí je protiskluzové dno.

Krok třetí: Váha a velikost

Lehký, malý, přitom s dostatečným objemem. Taková je základní definice termohrnku v tomto ohledu. Termohrnek na kávu by měl mít objem od 250 ml (pokud ho budete používat převážně na espresso), na cappuccino a latté vystačíte s objemem 300 ml. 

A právě tolik mají EQUA termohrnky. Připravíte si do nich všechny běžné oblíbené druhy kávy, navíc se nijak nepronesou - při výšce 15 cm váží jen 265 gramů.

Krok čtvrtý: I termohrnek musí dobře vypadat

Těsnost, výborné izolační schopnosti, nerozbitnost, ergonomie… To všechno jsou funkcionality, bez kterých se nejlepší termohrnek neobejde. Bez čeho se ale také neobejde, je přitažlivý design a atraktivní barvy. Termohrnek EQUA je k dostání hned v několika barevných provedeních, design je navržený tak, aby byl co nejvíc unisex. 

Krok pátý: Na nic nečekejte

A přesuňte se na výběr EQUA termohrnku. Máme je i v cenově výhodné DUO sadě, parádním dárek se stane limitovaná edice termohrnku s GOAT kávou. Mrkněte hned, i když máme vše skladem, nabídka se se začátkem vánoční sezóny může rychle měnit.