AKCE - DEN ZEMĚ: Od 22.4. do 26.4. všechny produkty v barvách naší planety (modrá a zelená) se slevou 15 %.

EQUA tip: Jak si na podzim zpříjemnit ranní cestu do práce?

cupy

Ranní káva. To je rituál, bez kterého si mnozí z nás nedovedeme představit začátek dne. Připravujete si  oblíbený "životabudič" sami  doma (a doma ho také vypijete) nebo se cestou do práce vždy zastavíte pro "kávu do kelímku"? Obojí má svá pro, ale i proti. Tak třeba - příprava kávy zabere nějaký čas, stejně tak nějakou chvíli trvá, než horký nápoj vypijete. To znamená, že musíte vstát dřív, než byste jinak vstali. A to je na podzim, kdy se dny krátí a ráno bývá ještě tma, někdy nadlidský úkol.

Ani "káva z kelímku" není bez chyb - jednorázové kelímky nejsou moc ekologické a v součtu nákladů je tato káva mnohem dražší než ta, kterou si připravíte doma. Jiná je i chuť - žádný automat ani kavárna vám nepřipraví kávu takříkajíc na míru.

Řešení? Připravte si oblíbenou kávu doma podle svého...

...dejte ji do termohrnku a vychutnejte si ji bez stresu a spěchu cestou do práce. Nebo až až v práci? Třeba při ranní poradě? S našimi EQUA Cup termohrnky snadno - kávu udrží horkou až čtyři hodiny. Osvěžující nápoj je přitom osvěžující pokaždé, když si jej připravíte - díky keramickému vnitřnímu povrchu nehrozí kávě žádné pachutě. Vnější ocelový plášť pak dělá z EQUA Cupů doslova nerozbitnou pevnost. Samozřejmostí je 100% těsnicí víčko, možnost pít kávu po celém obvodu hrnku (nemá žádné "pítko", jak bývá někdy zvykem) a praktické ucho, za které se dobře nosí.

EQUA Cup termohrnky máme v mnoha barevných provedeních a objemu 300 ml, jsou kompaktní a vejdou se i do malé kabelky. Který padne do oka vám?