AKCE - DEN ZEMĚ: Od 22.4. do 26.4. všechny produkty v barvách naší planety (modrá a zelená) se slevou 15 %.

Akce měsíce: RECHARGE TONIC 2 + 1 zdarma

trio leden

Často a opakovaně si je s pevnou vůlí dáváme... a stejně často a opakovaně je vzdáváme. O čem je řeč? Hádáte správně, pokud vás napadla novoroční předsevzetí. Zhubnout, jíst zdravě, přestat kouřit... čím větší cíl, tím rychlejší selhání bývá. Zkuste letos zvolit předsevzetí, se kterým to půjde mnohem snadněji - z vaší strany půjde jen o to, abyste dvakrát denně rozmíchali balíček s RECHARGE TONICem, který ráno nastartuje den, dodá energii po sportovním výkonu, pomůže se soustředěním, hydratuje, pomáhá tělu i mysli zotavit se po náročných výkonech.

1410-1_1410-2-equa-recharge-tonic-shop-original 1539-6_recharge-tonic-wild-blueberries 1536-5_recharge-tonic-lemon-green-tea
Klasika s příchutí citronu Divoká borůvka Citron se zeleným čajem

 

Jdete do toho? Všechny tři varianty RECHARGE TONICu pro vás celý leden máme v akci 2 + 1. Vyberete si "klasiku" s příchutí citrusu, borůvku nebo citron se zeleným čajem? Nebo si zvolíte jedno balení od každé? Každý chutná trošku jinak, jedno male mají společné - vrátí tělu chybějící elektrolyty, hořčík a za pomoci jednoho z nejsilnějších antioxidantů na trhu ochrání vaše buňky před poškozením - BELINAL® obsahuje 36 různých složek, která chrání buňky před oxidačním stresem zcela mimořádným způsobem. 

Příprava je tak jednoduchá, jak to jen jde. Mrkněte sami: