AKCE - DEN ZEMĚ: Od 22.4. do 26.4. všechny produkty v barvách naší planety (modrá a zelená) se slevou 15 %.

S MojeEQUA si užijete skvěle celý den

125-DSCF0638

Jeden obrázek řekne více než tisíc slov, říká jedno staré čínské přísloví. My v MojeEQUA si myslíme, že to stejné platí i pro obrázky, které se hýbou - tedy pro videa. A to i pro videa, která pro vás pravidelně zveřejňujeme na našem YouTube

Víte třeba, že s našimi produkty s zpříjemníte celý den od rána do večera? A vlastně nejen sobě, ale i svým blízkým? Partnerovi, dětem, přátekům, kteří přijdou na návštěvu. A že si s nimi můžete vyrazit nejen do práce, ale i fitka nebo jen tak, na procházku nebo do společnosti, kde se "obyčejná" lahev na vodu snadno promění v neobyčejný módní doplněk? 

Pojďme dál! EQUA nejsou pouze lahve, jsou to i (prakticky) nerozbitné termosky a termohrnky z nerezu, výborná káva z vlastních zdrojů, nejjednodušší "kávovar", který připraví silnou a chuťově výraznou kávu bez elektřiny... S EQUA produkty prostě není nuda. Kdo už je vyzkoušel, ví svoje a nedá na ně dopustit. Pro ostatní máme radu - vytvořte si kolem sebe taky EQUA svět - litovat nebudete, za to ručíme. 

Abychom nezapomněli, EQUA jsou také nápoje pro vitalitu plné energie a antioxidantů, díky kterým nebudete ani po opravdu náročném dni na konci se silami. Ale o těch si napíšeme něco víc zase příště. ;)

Na závěr pohyblivé obrázky slíbené na začátku

Tahle zpříjemňují EQUA produkty všední i nevšední dny naší kolegyni Báře.