AKCE - DEN ZEMĚ: Od 22.4. do 26.4. všechny produkty v barvách naší planety (modrá a zelená) se slevou 15 %.

Ambiente 2024. Jaké novinky nás letos čekají?

IMG_61ii96

Veletrh Ambiente 2024 v německém Frankfurtu nad Mohanem se stejně jako ročníky předešlé vezl na “svěží vlně inovací a designových trendů pro budoucnost spotřebního zboží”.

Konal se na konci ledna a v jeho případě slova mezi uvozovkami nejsou jen… slovy. Můžeme to potvrdit, bylo jsme totiž na místě - přesněji, načerpat inspiraci pro letošní rok se do Frankfurtu vydal Pavel Houser, majitel naší společnosti. 

Ve Frankfurtu se Pavel setkal se zástupci slovinské EQUA d.o.o., na jejíž produkty máme v Česku výhradní zastoupení. Co se dozvěděl o jejích plánech pro letošek? Máme se na co těšit - my, naši obchodní partneři i vy, naši zákazníci.

EQUA plány pro rok 2024

  • EQUA ve Frankfurtu představila nový brand (nové logo, barevné ladění a směřování společnosti) jako jedno ze svých hlavních témat letošního roku.
  • S novým brandem EQUA víc cílí na zdraví prospěšné nápoje. Recharge Tonic a Matcha Pick Me Up! už znáte, na začátku února jsme už i my rozšířili nabídku o kolagenový “elixír mládí” Youth Booster. Další nápoje budou následovat v průběhu roku.
  • Další novinkou, které už se nemůžeme dočkat jsou velké (fakt velké) termohrnky s integrovaným brčkem - i na veletrhu kolem nich byl velké “haló”.
  • Změn dozná i sortiment “klasických” termohrnků - ty budou v nabídce v mnohem větší šíři barevných provedení.
  • Další obrovská novinka roku 2024? Budeme mít (už jsou ve výrobě) dětské hrnky s víčkem a brčkem vhodné pro batolata a děti předškolního roku.
  • Chystáme i novou Smart lahev, která pomáhá za pomoci moderních technologií hlídat pitný režim. K současné nerezové přibude skleněná verze.

Tolik asi v krátkosti, co přinesl letošní veletrh Ambiente ve Frankfurtu. Na co se nejvíc těšíte vy?