AKCE - DEN ZEMĚ: Od 22.4. do 26.4. všechny produkty v barvách naší planety (modrá a zelená) se slevou 15 %.

Léto a káva? Cold drip a cold brew jsou jasné prázdninové jedničky

ginactabcg

Možná i vy budete souhlasit, že nejlepší letní káva je ta, která osvěží. A kterou připravíte za studena. Co doporučujeme pro přípravu kávy studenou cestou na dovolenou na cestách? Vyberte si pomocníka z kategorie cold brew.

Pokud si ale chcete dopřávat zážitek z kávy louhované studenou vodou o prázdninách doma nebo třeba na chalupě, sáhněte po kávovaru, který zvládne cold drip a připraví kávu za studena klasicky - překapáváním. Jeden takový kávovar máme v nabídce i my - GINA BASIC BLACK připraví dokonalou a chuťově plnou kávu metodou cold drip už za 6-8 hodin. 

V čem se cold drip a cold brew liší a co mají naopak společného?

To je skoro poloviční čas oproti cold brew. Jaké jsou další rozdíly mezi cold brew a cold drip? Při prvním způsobu je mletá káva po celý čas louhování ponořena do vody. Při druhém studená voda (nebo i tající ledové kostky) přes kávu pomalu překapává. Co mají naopak oba způsoby přípravy společné? Lahodný výsledek vzniká při pokojové teplotě, hotová káva vydrží v obou případech až dva týdny v lednici. 

Rozdíl je také v chuti - cold drip je koncentrovanější a silnější, dá se tak snadněji kombinovat třeba s mlékem nebo ledem, přičemž chuť je stále dostatečně intenzivní. Oproti cold brew je překapávaná studená káva také čistší a má jasnější barvu a intenzivnější aroma.

V přípravě cold drip je GINA COFFEE MAKER nepřekonatelný pomocník!

A nejen v přípravě cold drip. Umí dokonale připravit i klasickou překapávanou kávu, když použijete vodu vroucí. V létě si tak dopřejete cold drip kávu, po zbytek roku překapávanou klasiku. GINA má velmi přesný ventil, sami si nastavíte, jak dlouho má káva překapávat a jak silná tak bude ve výsledku její chuť. 

Máte rádi moderní technologie? S přípravou cold drip vám pomůže aplikace v mobilu - to v případě kávovaru GINA SMART.

box--3

GINA COFFEE MAKER je kávovar 3v1, bez kterého si třeba my v MojeEQUA už nedovedeme představit pracovní den. Mrkněte, co všechno udělá pro vás, na stránce s produktem je hned několik videí