AKCE - DEN ZEMĚ: Od 22.4. do 26.4. všechny produkty v barvách naší planety (modrá a zelená) se slevou 15 %.

S Equa lahví není vlastní voda do letadla problém

travel-5219496_1280

Na léto a prázdniny jsme letos připravili seriál článků na téma “EQUA - neotřelé tipy na léto”. Co si dáme na začátek? Tip, jak si vzít vlastní vodu do letadla. Že to nejde? Jde. A snadněji, než byste řekli. Pravidlo, že si do letadla můžete vzít maximálně 100 ml tekutin, v jednom případě neplatí.

S EQUA lahví není “vlastní voda do letadla” problém

Ne, naše lahve nejsou neviditelné, ani nemají žádnou speciální výjimku, která vás opravňuje projít s EQUA lahví plnou vody nebo jiného nápoje bezpečností kontrolou na palubu letadla. Co ale můžete (a my to vřele doporučujeme) - vezměte si k bezpečnostní kontrole EQUA lahev prázdnou a projdete bez problémů. 

Že prázdnou lahví v letadle žízeň neuhasíte? Souhlas, proto ji po kontrole naplňte vodou z pítek, která na evropských letištích za kontrolou obvykle bývají. A ve kterých je pitná a zdravotně nezávadná voda zdarma. A pokud na pítko nenarazíte, není problém natočit si vodu na WC - hygienické standardy na letištích bývají hodně vysoké, není čeho se obávat.

Jak je to s pítky na pražském letišti? 

V Praze cestovatelé pítka v prostoru za bezpečnostní kontrolou najdou snadno, stačí sledovat navigaci prostřednictvím názorných piktogramů. Doplnění vody je zdarma. 

A jakou Equa lahev do letadla?

My na cestách používáme nejčastěji lahve bez potisku, u kterých je dobře vidět, kolik vody uvnitř zbývá. U kontroly je pak snadno vidět, že je láhev opravdu prázdná. Samozřejmě, děti si s sebou mohou vzít svoji oblíbenou lahev s potiskem.